LENFEST / 2. ročník / 8. 7. 2017 v Kamenickém Šenově

Druhý ročník festivalu lnu, jeho zpracování a designu se koná 8. července 2017 v Kamenickém Šenově (od 11 do 19 hodin). Prostor poskytlo Sklářské muzeum a Lenfest se rozprostře také na přilehlé zahradě. Akci finančně podpořilo Město Kamenický Šenov.

Více o přípravě a účastnících si můžete přečíst zde: jenlenjentak.blogspot.cz/2017/05/pripravy-na-druhy-festival-lnu-lenfest.html

Na festivalu se setkáte s předením na kolovratu, s výšivkou a tiskem na plátno, s výrobou lněného papíru, lněnými oděvy i šperky, s interiérovým designem, ale také s pohádkou "Tři přadleny" v podání Naivního divadla Liberec. Pro děti i rodiče bude připraveno několik tvůrčích dílen, samozřejmě také vydatné občerstvení (dokonce některé s využitím lněných semínek a lněného oleje). Na závěr nás čeká koncert Luciany Tomášové, která za doprovodu Davida Singera zazpívá známé skladby současné zahraniční hudební scény.

Srdečně zveme všechny příznivce řemesla i designu. Přijďte strávit do kamenického Šenova příjemný den se lnem, určitě si ho také zamilujete!

JEN LEN ateliér

Rybniště 443
471 14 Kamenický Šenov
Tel.: +420 603 449 306 m.vojtis@seznam.cz